Ondernemen in je Praktijk

Mentorprogramma

Is dit voor jou?

Je weet het zeker: leren ondernemen is jouw volgende stap. Je wilt van je betaalde hobby naar een professionele praktijk, er serieus werk van maken. Je bent bereid hier 2 uur per week voor uit te trekken en te doen wat nodig is. Een mentorprogramma is eigenlijk precies wat je zoekt: begeleiding van iemand die precies weet waar je doorheen gaat, omdat ze dat zelf heeft meegemaakt. En die je ook nog eens commercieel maar ook spiritueel kan ondersteunen.

Ik ben graag jouw mentor als jij bereid bent ervoor te gaan! Mijn mentorprogramma is er speciaal voor jou. Ik reik je vanaf de basis alles aan wat er nodig is om van je praktijk je dagelijks werk te maken. En als het nodig is staan de deuren van mijn eigen praktijk voor je open. Ook als je collega ben ik binnen handbereik en leef ik met je mee.

Wat we in elk geval gaan doen

  • Elke maand pakken we een nieuw onderwerp op. De theorie leg ik in anderhalf uur uit aan een klein groepje praktijkhouders tegelijk. Je kunt dan meteen je inhoudelijke vragen stellen. 
  • Twee weken later spreken we elkaar persoonlijk en kijken we een uur lang naar de toepassing op jouw situatie. Moet je iets gaan uitzoeken, iets veranderen of ergens mee beginnen? Ik ben er dan helemaal voor jou alleen. 
  • Dit herhalen we 12 keer tot alles wat met jouw ondernemerschap te maken heeft aan bod is geweest.
  • Na een jaar heb je richting en doelen, helderheid in je communicatie, nieuwe klanten aangetrokken en bestaande aan je gebonden.
  • Er ligt ook een stappenplan waarmee je zonder mijn hulp verder kunt. En je hebt op zijn minst de kosten van dit programma terugverdiend.

Een mentor helpt je geluk en succes te bereiken, door samen realistische doelen te stellen, die passen bij jouw persoonlijke omstandigheden. Een mentor helpt je te gaan doen wat er nodig is om jouw individuele pad te gaan lopen, maar is ook je stok achter de deur.

Je investering

Ik begrijp dat je inkomsten nog moeten groeien en daarom betaal je je deelname in 12 termijnen van €125. Je krijgt hiervan elke maand vooraf een BTW-factuur. Dit unieke en persoonlijke mentorprogramma kost je dus in totaal €1.500 excl. 21% BTW.

Wordt dit jouw jaar? 

Dan heb ik plaats voor jou!

Doe mee met en ga Ondernemen in je Praktijk! Neem contact op via het formulier. Na ontvangst van je bericht, hebben we eerst een persoonlijk gesprek. Je deelname is pas definitief als we het beiden zien zitten met elkaar aan het werk te gaan. Dan stap je direct in op de module die die maand aan bod komt.